lördag 23 augusti 2008

Summasumarum

Bästa semesterminnet blir faktiskt återbesöket på Blå Hajk. Ingen av oss trodde att det skulle sätta så starka och fina spår hos oss som det gjorde.
Fjällvandringen var toppen och ej att förringa. Båda två är helt övertygade om att detta absolut inte är sista gången som vi fjällvandrar. Vi har redan börjat titta på andra leder, vandring med småbarn, hur det är att vara stugvärd, mm och hoppas på att åtminstone några andra "familjer" i vår bekantskapskrets i framtiden kan tänkas att var sugna på den här typen av semester.
Inlandsbanan är najs men kanske inte århundradets upplevelse. Vi tror att man när man är äldre och har mer tid och kanske inte det behovet som vi har just nu att det ska hända saker hela tiden, ska ta sig tid att åka Inlandsbanan och stanna i många av småorterna och utforska svenska inlandet. Dock är det ett mycket trevligt alternativ med guidade tågturer etc.
Östersund är en mycket vacker och trevlig stad som vi gärna återkommer till, Kristinehamn, Vilhelmina och framför allt Vansbro känns det som att vi kan. Vansbro lär vi väl återkomma till om vi fortsätter med våra klassikerplaner!
För att vara en sk budgetsemester så har vi fått uppleva otroligt många grejer och långt mycket mer än vad många andra hade fått.
Vi är helnöjda och har redan börjat smida planer för framtida semestrar, inte otippat hägrar fortfarande USA i våra skallar, men även bilsemester i Europa, sistaminutenresa till Medelhavet, Thailand (såklart), segelsemester etc. Vi får se vad framtiden har att ge oss!

Inga kommentarer: