måndag 29 september 2008

borde man vara utvilad?

en fantastisk helg har avnjutits med härliga ingredienser. Redan i torsdags for 5*Formare upp mot Stockholm med ett stopp i pitoreska Gränna för natten. Gränna är ju verkligen en fantastiskt söt stad med massor av polkagrisar!

Stockholm tog emot oss med fint väder och laddad stämning. Det gick inte att ta miste på att Ole var laddad och nervös inför det stundande Lidingöloppet. På lördagen drog han och jens till Lidingö och kämpade sig igenom 3 jävla mil i kuperad terräng medan jag, Lisa och Morris njöt av Moderna Museet, shopping och amning!

Hela Stockholm var fullbokat på kvällen så vi hamnade på en halvbra restaurang, Soft, men med tanke på vilket skicka grabbarna var i så spelade det mindre roll, lite störigt dock att de spelade Italopop på väldigt hög nivå och att shortsen på flickorna blev kortare och kortare ju längre in på kvällen vi kom!

Hemfärd igår, vilket alltid är segt, men innan dess ett besök hos min kusin, Caroline! Så himla kul att träffa henne och hennes underbara barn, Alexandra och Philip. Fantastiskt hus, god fika och framför allt fick vi både kläder och prylar till Minirosso - perfekt!

Inga kommentarer: