torsdag 16 oktober 2008

retro framgång

Nästa sommars coolaste händelse är ju för er som inte har koll på läget - Malmökretsens sommarläger RETRO!!

Tankar kring detta läger började formas för nästan ett år sedan och i våras började de första planerna smidas. Magnus och jag bildade en lägerkommite som inriktat sig på diverse olika grejer. Matgruppen är under kontroll, likaså förläggning....programmet har dock sackat efter lite grann. Många har visat intresse men få har fått tummarna loss.

I förra veckan påbörjade Magnus och jag vår PR-turné bland seniorerna i kretsen. Tre lag har redan haft besök och ytterligare 4 eller 5 väntar inom de närmaste veckorna. Upplägget är att vi först kör en musikquiz med låtar och frågor som spänner från 50-talet och framåt och sedan försöker vi få feedback från seniorerna om vad de vill att vi ska ha med på lägret och vad vi kan skippa!

Nåväl, igår fick vi väldigt goda nyheter. Ett gäng ledare från Hohög som till en början varit lite svårflirtade meddelade igår att de mer än gärna är med och kör program på lägret. Det betyder att Oles programgrupp utökats med 4 jäkligt bra ledare!! Jag ser verkligen fram emot att höra vad de har tänkt sig och hur de lägger upp arbetet - najs!

Gräsänka i helgen, med tjejmiddag på kvällen, längtar redan till jag kan sova!!

Inga kommentarer: