tisdag 4 december 2007

nu vill jag flytta

Så var allt avklarat inför den kommande flytten. Alla papper är påskrivna, lägenheten är besiktigad och i princip inflyttningsklar, men vi får inte nycklarna förrän den 14/12.

Lägenheten behöver definitivt en uppfräschning men eftersom Åbergs har en renoveringsperiod på 12 år och endast 7 har gått får vi stå ut i 5 år till, eller rättare sagt vi får ändra om hur mycket vi vill men vi får bekosta det själva, vilket vi nog kommer att göra. Vardagsrummet är idag målat i blekrosa vilket vi ska ändra till vitt, och det ska vi väl mer eller mindre göra i alla rum. Vitt är liksom vår grej, kanske en fondvägg någonstans men vi har inte riktigt bestämt oss ännu var. Hela badrummet blir omrenoverat och det blir ny parkett i vardagsrummet, dock efter att vi flyttat in vilket är lite störigt men det får vi leva med.

Efter jobbet igår stack vi ut till Nilssons i Svedala och köpte äntligen nytt matsalsbord Metro med tillhörande stolar. Bordet kommer vi att hämta samma dag som vi flyttar medan stolarna tyvärr inte dyker upp förrän i vecka 8, men de var himla snygga så vi tyckte det var värt att vänta på dem. Nedan en bild på bordet vi beställt som dock kommer att vara 2,40 långt och inte dessa stolarna.



Ikväll är det scouter och jag är definitivt inte upplagd efter helgens hajk.... men sånt är livet. Ciao

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fint bord min sköna. Vi synes i kväll! Kram, Tutti

Lisa Formare sa...

Snyggt bord fula stolar. Vad bra att ni inte köpte dom, var lite rädd ett tag.
Nu kommer du väl säga att ni köpte dom fast i annan färg :)