måndag 5 november 2007

Så var det måndag igen

Helgen har varit lugn och skön men som vanligt alldeles för kort. I fredags kom Jonas hem till oss och åt smaskig pasta med lax och pesto innan vi tre stack på Countryfest hos Lisa och Jens. Vi tre hade nog klätt ut oss lite mer än de andra men satan vad kul vi hade - Ring of Fire, Country-quiz och massor av bra låtar blandat med alldeles för mycket rödvin. Därför mådde man som man förtjänade i lördags men trots tröttheten så hann vi med att springa en runda i Pildammarna samt röja ut alla köksskåp. Satan vad mycket porslin och glas man har som man ALDRIG använder, dessutom har vi ju fått så mycket nytt vid bröllopet så nu försvann allt det andra. I söndags var det loppisinsamling med scouterna, det gick väldigt snabbt, vi var klara på 1 timme. Dagen ägnades åt långpromenad, rullskidor och helgen avslutades med ett lååångt kårstyrelsemöte med scouterna.
Pigg och glad kexchoklad började med att gymma imorse och nu har både jag och Ole anmält oss till viktklubb. Jag har en förhoppning om att gå ner ca 6 kg medan Ole satsar på det tredubbla, hoppas vi klarar det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Sunda klubben!!! Jävlar.... Mycket, mycket imponerad! Puss och jag ska se till att du äter gröna blad på Svea ikväll.....! / Susanna